11:42 17.03.2023

Керівники Червоного хреста України та Швеції обговорили співпрацю для допомоги постраждалим від війни

1 хв читати
Керівники Червоного хреста України та Швеції обговорили співпрацю для допомоги постраждалим від війни

Генеральний секретар Шведського Червоного хреста Мартін Арнлев і генеральний директор Національного комітету Товариства Червоного хреста України (ТЧХУ) Максим Доценко обговорили подальші кроки з надання допомоги постраждалим від збройної агресії РФ в Україні.

"Генеральний секретар Шведського Червоного хреста відвідав Україну. У рамках робочого візиту генеральний директор Національного комітету Товариства Червоного хреста України Максим Доценко та генеральний секретар Шведського Червоного хреста Мартін Арнлев обговорили подальшу співпрацю для допомоги постраждалому українському населенню", - повідомило ТЧХУ на своїй сторінці у фейсбуці.

За словами Доценка, ТЧХУ співпрацює зі Шведським Червоним хрестом досить давно. Він розповів, що Арнлев в Україні вперше, і його візит має ознайомчий характер.

"Щоб... на власні очі побачити, що відбувається в Україні, як ми працюємо, побачити роботу наших волонтерів у... регіонах і надихнутися цим для майбутніх проєктів", - зазначив Доценко.

Він наголосив, що збитки, яких завдала Україні військова агресія РФ, потребують нових підходів, зокрема й від Червоного хреста.

Арнлев і Доценко відвідали населені пункти Київської області, які постраждали від російської агресії, зустрілися з їхніми жителями.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Золотій Балці Херсонської області двоє постраждалих від атаки російського дрона - обладміністрація

Іспанія та Греція відмовилися передати Україні системи ППО - ЗМІ

Зеленський закликав на засіданні "Рамштайн" надати Україні далекобійну зброю, ППО та артилерію

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА