11:04 21.02.2023

"Русскій воєнний корабль, іді…!" за результатами голосування в "Дії" визнано найкращою воєнною поштовою маркою України 2022 року

1 хв читати
"Русскій воєнний корабль, іді…!" за результатами голосування в "Дії" визнано найкращою воєнною поштовою маркою України 2022 року

"Русскій воєнний корабль, іді…!" за результатами голосування в "Дії" визнано найкращою воєнною поштовою маркою України 2022 року, повідомляють в українському державному підприємстві поштового зв'язку (УДППЗ) "Укрпошта".

"Вона спровокувала небачений раніше ажіотаж до поштових марок. За нею стояли в довжелезних чергах, полювали на вторинному ринку та платили шалені кошти, аби лиш отримати екземпляр у колекцію. Ця марка з історією, яку переказують досі у всьому світі, є знаковою для кожного українця. "Русскій воєнний корабль, іді…!" - найкраща воєнна поштова марка України 2022 року. Вітаємо автора зображення марки Бориса Гроха з черговою визначною перемогою", - йдеться у повідомленні пресслужби "Укрпошти".

Згідно з інформацією у застосунку "Дія", у голосуванні за найкращу воєнну поштову марку України 2022 року взяли участь 638 711 осіб.

За марку-переможця було віддано 192,7 тис. голосів, друге місце посів блок "Вільні. Незламні. Непереможні" зі 123 тис. голосів, третє – марка "Доброго вечора, ми з України!" із 96,8 тис. голосами.

Далі у рейтингу йдуть марки "Переможного нового року" (52,7 тис. голосів), "Слава Збройним силам України" (35 тис. голосів), "Зброя Перемоги" (32,5 тис. голосів), "Пес Патрон" (28 тис. голосів), "Херсон – це Україна" (26,7 тис. голосів), "Кримський міст на біс!" (26,1 тис. голосів), "Українська Мрія" (25,1 тис. голосів).

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Король Чарльз ІІІ повернеться до виконання державних обов'язків наступного тижня

У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРАЦЮЮТЬ СИЛИ ПВО! ЗАФІКСОВАНО РУХ ВОРОЖИХ БПЛА - ОВА

Війська РФ за минулий день обстріляли 11 громад Сумської області

На півдні України знищено три розвідувальні та один ударний БПЛА

Росіяни п’ять разів обстріляли Нікополь зі ствольної артилерії

Данія має намір посилити фінансову допомогу оборонній промисловості України

Основна мішень нічного ракетного обстрілу РФ - енергетика, включно з об'єктами для транзиту газу

Шмигаль під час поїздки до Волинської та Львівської областей ознайомився з ходом будівництва другого рівня захисту на енергетичних об'єктах

Українська авіація завдала 16 ударів по районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали 31 ракетного і 46 авіаційних ударів по території України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА