19:26 23.12.2022

Зеленський – енергетикам: Ви всі захисники України, адже відновлюєте постачання енергії після ракетних ударів російських терористів

2 хв читати
Зеленський – енергетикам: Ви всі захисники України, адже відновлюєте постачання енергії після ракетних ударів російських терористів

З нагоди Дня енергетика президент України Володимир Зеленський зустрівся із працівниками енергетичної галузі та вручив їм державні нагороди, повідомляє його пресслужба.

Урочиста церемонія відбулася у Білому залі Героїв України у Маріїнському палаці у Києві.

Звертаючись до енергетиків, Глава держави наголосив, що всі вони – захисники України, адже поновлюють постачання енергії після ракетних ударів з боку російських терористів.

"Захисники й захисниці нашого життя, людей, держави, нашого суспільства, економіки й загалом, упевнений, нашого майбутнього. Для мене честь бачити сьогодні вас тут, у Маріїнському палаці, й відзначати державними нагородами з нагоди Дня енергетика. Я вітаю всіх вас, усіх українських енергетиків із професійним святом!", - сказав президент, наголосивши, що українські працівники енергетичної галузі серед тих, хто своєю увагою та сумлінністю забезпечує майбутню перемогу України.

" Я хочу, щоб у нашій державі завжди пам’ятали й шанували тих, хто загинув під час цієї війни, воюючи й працюючи заради блага кожного й кожної в Україні", – додав Зеленський.

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять працівників енергетичної галузі, чиє життя забрала війна.

Глава держави наголосив, що наступний рік буде вирішальним у житті Української держави.

"Те, як він мине, які результати ми здобудемо, багато в чому справді залежить від того, як ми з вами пройдемо цю зиму, як ми її проживемо. Безпосередньо це стосується нашої енергетики", – зазначив він.

Він висловив подяку всім, хто працює щодо забезпечення роботи енергетичної системи України, хто повертає стабільність українській енергетиці після російських ударів ракетами та дронами та привітав присутніх і в їхній особі – усіх працівників енергетичної галузі України та їх сім'ї з професійним днем та святами, побажавши здоров'я та перемоги України

Зеленський також вручив енергетикам і членам родин загиблих працівників галузі державні нагороди та почесні звання "Заслужений енергетик України", присвоєні за вагомий внесок у розвиток і забезпечення діяльності енергетичного комплексу в умовах воєнного стану, особисту мужність і самовідданість, виявлені під час ліквідації наслідків аварій на об’єктах енергетичної інфраструктури, сумлінне виконання професійного обов’язку.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Харківщині за добу внаслідок обстрілів загинули троє мирних жителів

Силами ППО за добу знищено п'ять розвідувальних БПЛА в південних областях України

Українська авіація за добу завдала ударів по дев’яти районах скупчення сил противника

На фронті за добу було 155 бойових зіткнень, на харківському напрямку ворог здійснив 12 атак

Війська РФ за добу завдали по Україні 13 ракетних і 118 авіаційних ударів

За добу на Донеччині через російські обстріли поранено двох жителів

У Херсонській області за добу у результаті обстрілів одна людина загинула, ще п'ятеро дістали поранення, серед них дитина

Сили оборони за добу ліквідували 1260 окупантів

Припинення вогню в Газі можливе хоч завтра, якщо ХАМАС звільнить заручників

Президент Європейської ради: Накази про евакуацію в "небезпечні зони" для цивільного населення Рафаха неприйнятні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА