19:11 22.09.2022

У Старобільську окупаційна влада заборонила місцевому населенню залишати місто в період із 23 до 27 вересня - Генштаб ЗСУ

1 хв читати

Активізувалась робота російських загарбників з підготовки та проведення "референдуму", у Старобільську Луганської області окупаційна влада заборонила місцевому населенню залишати місто в період із 23 до 27 вересня, повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

"У місті Старобільськ Луганської області окупаційна влада заборонила місцевому населенню залишати місто у період із 23 до 27 вересня. За наявною інформацією, окупанти створюють озброєні групи для обходу помешкань та примусу людей брати участь у "референдумі". Проводиться підготовка до зйомок пропагандистськими ЗМІ сюжетів про таку собі "активну участь місцевих мешканців у голосуванні", - йдеться у повідомленні у фейсбуці.

Також у населених пунктах Херсонської області представники російської окупаційної влади під приводом якісного розподілу гуманітарної допомоги намагаються отримати від місцевих мешканців їхні особисті дані. Продовжується формування "виборчих комісій".

На тимчасово захопленій території Запорізької області місцевим мешканцям за надання паспортних даних та отримання громадянства Росії обіцяють грошову винагороду та побутові прилади.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни обстрілюють Херсон із лівого берега

Україні потрібно більше снарядів і ППО - Умєров у розмові з главою Пентагону

Стефанчук: Україна розраховує, що завдяки мандату комісара Ради Європи будуть захищені права українців, які постраждали внаслідок російської агресії

РНБО розгляне загрози безпеці у зв'язку з роботою онлайн-казино - Зеленський

Україна запросить скликання засідання Ради "Україна - НАТО" щодо захисту неба та постачання озброєння - Зеленський

Українська авіація завдала ударів по п’яти районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали двох ракетних і 43 авіаційних ударів по території України

На лінії фронту за добу відбулося 50 бойових зіткнень

ПАРЄ закликала використати заморожені активи РФ для відновлення України

Медійники закликають замінити Наталію Гуменюк: забороняє висвітлювати воєнні злочини РФ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА