12:38 22.08.2022

СБУ запобігла нелегальному збуту зброї у прифронтових районах Миколаївщини

1 хв читати

Служба безпеки України нейтралізувала кримінальне угрупування, яке незаконно збувало бойові засоби ураження у прифронтових районах Миколаївської області, затримано двох організаторів, повідомляє СБУ.

У повідомленні СБУ в телеграм-каналі відомства в понеділок зазначається, що зловмисники намагалися продати автомат АК-74 із боєприпасами за 40 тис. грн. "Серед вилученого у зловмисників – снайперська гвинтівка із пристроями для безшумної стрільби, осколкові гранати та автомати Калашникова, зокрема й виробництва Росії", - йдеться у повідомленні.

За інформацією СБУ, встановлено, що до складу банди входило кілька жителів Вознесенська. Вони шукали клієнтів через особисті зв'язки серед кримінальних кіл.

"Під час обшуків за місцями проживання затриманих правоохоронці виявили шість бойових гранат Ф-1 та РГД, п'ять автоматів АК-74 і снайперську гвинтівку з пристроями для безшумної стрільби, 14 пістолетів і револьвер, димові шашки й електродетонатор, понад 4 тис. патронів до стрілецької зброї різного калібру", - зазначають у СБУ.

Наразі зловмисникам повідомлено про підозру.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА