11:32 08.08.2022

Кулеба закликав CBS News провести внутрішнє розслідування через публікацію необґрунтованих заяв про нібито продаж Україною західної зброї на "чорному ринку"

1 хв читати
Кулеба закликав CBS News провести внутрішнє розслідування через публікацію необґрунтованих заяв про нібито продаж Україною західної зброї на "чорному ринку"

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба, реагуючи на припинення просування у соцмережах телеканалом CBS News нещодавньої публікації з необґрунтованою заявою про нібито продаж Україною західної зброї на чорному ринку, закликав телеканал провести внутрішнє розслідування з цього приводу.

"Вітаю перший крок, але цього недостатньо. Ви ввели в оману величезну аудиторію, поділившись необґрунтованими заявами та підірвавши довіру до постачання життєво важливої військової допомоги нації, яка чинить опір агресії та геноциду. Має бути проведене внутрішнє розслідування щодо того, хто це зробив і чому", - написав Кулеба у твіттері в понеділок.

Раніше телеканал CBS News оприлюднив "документальний фільм", у якому Україну звинувачували у продажу західного озброєння на чорному ринку. Пізніше телеканал заявив, що зазначений матеріал тимчасово не просуватиметься в соціальних мережах, буде доопрацьований і оновлений.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

В Україну повернули тіла 140 загиблих захисників - Координаційний штаб

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА