09:12 28.07.2022

Окупантам вдалося зібрати 500 дітей лише на одну школу з чотирьох, які оголосили роботу на Луганщині, – Гайдай

1 хв читати
Окупантам вдалося зібрати 500 дітей лише на одну школу з чотирьох, які оголосили роботу на Луганщині, – Гайдай

Російським окупантам вдалося зібрати 500 дітей лише на одну школу з чотирьох, які оголосили роботу на Луганщині, повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

"(Окупанти – ІФ-У) оголосили про роботу чотирьох шкіл. Втім, дітей назбирали лише на одну – близько 500 осіб. Слід зазначити, що до російського вторгнення учні міста отримували знання у 20 школах, в багатьох з яких не знаходилось вільних місць", - написав Гайдай у телеграм-каналі.

Водночас у Сєвєродонецьку все ще відсутні вода, газ та світло.

За словами голови ОВА, окупанти з усіх боків фронту намагаються прорватися до великих міст Донеччини, проте бійці Збройних сил України тримають їх майже на одному місці.

"Аби виконати завдання, ворог все частіше відправляє в атаку штурмові групи та застосовує авіацію. Тільки із повітря росіяни завдали щонайменше чотирьох ударів. На жаль, досягли цілей дві ракети. Наші населені пункти чотири рази були обстріляні із мінометів", - наголосив голова ОВА.

За словами Гайдая, наразі відбито шість із семи атак ворога. У чотирьох із них окупанти для посилення вогневої дії задіяли танки, але майже всюди змушені були відійти із втратами. Зокрема ворог знову відійшов на ділянці між Білогорівкою та Верхньокам'янським.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА