06:47 27.07.2022

Україна приєднається до робочої групи щодо боротьби з хабарництвом ОЕСР

2 хв читати
Україна приєднається до робочої групи щодо боротьби з хабарництвом ОЕСР

Глава Офісу президента України підтримав ініціативу щодо приєднання України до робочого органу Організації економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР) – Робочої групи щодо боротьби з хабарництвом у міжнародних ділових операціях, повідомив він у вівторок у телеграм-каналі.

"Сьогодні в Офісі президента провели робочу нараду з цього питання. Вступ України до Організації економічного співробітництва та розвитку буде ознакою довіри до нашої країни, яку постійно треба зміцнювати", - написав він.

Єрмак зазначив, що "ми прагнемо відбудувати Україну після війни. Для цього нам потрібна динамічна та злагоджена економіка. Боротьба з корупцією та прозорість – це шлях до успіху і довіри інвесторів".

"Для досягнення цих цілей Україні важливим є вступ в робочий орган ОЕСР – Робочу групу щодо боротьби з хабарництвом у міжнародних ділових операціях", - написав він.

Це, зокрема, "забезпечить максимальну відкритість процесів, які відіграватимуть важливу роль у післявоєнній відбудові нашої держави, підвищення довіри, налагодження оперативної співпраці з представниками іноземних компетентних органів для обміну інформацією щодо актуальних розслідувань, впровадження механізмів, які знизять ризики корупції в повоєнний період, зокрема з боку транснаціональних корпорацій та під час надання міжнародної допомоги".

За результатами наради було ухвалено рішення щодо створення міжвідомчої робочої групи, яка відповідатиме за координацію дій щодо імплементації в Україні норм Антикорупційної конвенції ОЕСР та інших стандартів, розроблених Робочою групою ОЕСР та її робочого органу – секретаріату.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Країни Балтії вважають своєю спільною метою перемогу України у війні з РФ

Організацію Саміту миру вже опрацьовано - Зеленський

Зеленський про новий пакет військової підтримки США: Важливо, щоб уся зброя якнайшвидше показала себе на фронті

Ми розуміємо обсяг сил окупанта, бачимо його задум - Зеленський про спроби РФ прорвати оборону ЗС України на півночі Харківської області

Зеленський обговорив із Сирським оборону та зміцнення позицій на Харківщині

Новий пакет військової допомоги США включає боєприпаси, "Хаймарси", "Бредлі" і БТР

Єрмак: Успіхи боротьби на фронті та Глобального саміту миру дадуть результат для справедливого миру в Україні

Канада виділить понад $55 млн на зміцнення української ППО

Українська авіація завдала за добу ударів по 17 місцях скупчення окупантів

Окупанти за добу завдали шість ракетних і 67 авіаударів по Україні, обстріляли близько 110 населених пунктів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА