15:31 25.07.2022

Мер Мелітополя про результат роботи партизанів

1 хв читати
Мер Мелітополя про результат роботи партизанів

Мер Мелітополя Іван Федоров вважає, що головними успіхами українських партизанів у місті є успішний спуск із залізничних колій двох бронепотягів російських окупантів, знищення мосту між Мелітополем та Токмаком, а також побоювання місцевих колаборантів з'являтися на людях.

В ексклюзивному інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" Федоров розповів, що після того, як окупанти змусили мелітопольців припинити масштабні проукраїнські мітинги, у місті розгорнувся широкий партизанський рух.

За словами мера, мелітопольські партизани націлені на виконання низки завдань, серед яких – припинення доставки вантажів воєнного призначення для окупантів, створення дискомфортних умов життя для російських загарбників та місцевих колаборантів.

"Вони не повинні почуватися на нашій землі вільно. І тут дуже дієві засоби морального тиску, починаючи від українського прапора біля колаборанта на дверях, закінчуючи розклеюванням анкет містом", - зазначив Федоров.

Водночас, відповідаючи на запитання про успіхи, яких вдалося досягти партизанському руху Мелітополя, міський голова сказав: "По-перше, два бронепотяги, які їхали до Мелітополя, були спущені з колій. Спочатку один, через три тижні другий. По-друге, повністю підірвано міст між Мелітополем і Токмаком, який точно не можна відновити. По-третє, проведено низку акцій спеціально для колаборантів та гауляйтерів, після яких ті не з'являються у публічних місцях.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти вивели на бойове чергування в Чорне море два носії "Калібрів" - Сили оборони півдня

Інформатора воєнної розвідки РФ, який шпигував за артилерією ЗСУ, засуджено до 11 років в'язниці

Кабмін України затвердив порядок призначення та виплат допомоги дітям із ВІЛ

Зеленський із дружиною у Славутичі вшанували пам'ять ліквідаторів катастрофи на ЧАЕС

У Золотій Балці Херсонської області двоє постраждалих від атаки російського дрона - обладміністрація

Іспанія та Греція відмовилися передати Україні системи ППО - ЗМІ

Зеленський закликав на засіданні "Рамштайн" надати Україні далекобійну зброю, ППО та артилерію

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА