20:48 11.07.2022

Не можна виселяти переселенців із навчальних закладів без надання альтернативного житла

1 хв читати
Не можна виселяти переселенців із навчальних закладів без надання альтернативного житла

У Міністерстві реінтеграції тимчасово окупованих територій наголошують, що не можна виселяти переселенців із навчальних закладів без надання альтернативного житла.

"На сьогодні у навчальних закладах різного рівня тимчасово розміщено майже 40 тис. внутрішньо переміщених осіб. Останнім часом на адресу Мінреінтеграції почали надходити скарги: деякі заклади, де облаштовані місця компактного поселення ВПО, вимагають виселення переселенців у зв'язку з навчальним роком, що наближається", - йдеться в повідомленні пресслужби міністерства.

У відомстві наголошують, що виселення переселенців із навчальних закладів без надання альтернативного місця тимчасового проживання є неприпустимим.

"Необхідно якнайшвидше знайти рішення до початку навчального року, щоб забезпечити всіх ВПО тимчасовим житлом", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Мінреінтеграції надіслало відповідний лист на керівників структурних підрозділів з утворення обласних, Київської міської та районних військових адміністрацій, а також - органів місцевого самоврядування з вимогою терміново - до 25 липня - опрацювати питання переміщення таких переселенців у тимчасове чи соціальне житло з відповідними умовами для поселення.

 

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА