10:37 28.05.2022

Чистий приплив в Україну через західний кордон триває вже 18 днів і досяг 128 тис. осіб

2 хв читати
Чистий приплив в Україну через західний кордон триває вже 18 днів і досяг 128 тис. осіб

Потік на в'їзд в Україну через західний її кордон 18 днів поспіль після 9 травня перевищує потік на виїзд, сумарно чистий приплив в Україну за ці дні становив 128 тис.осіб – це рекордні показники з початку війни.

Згідно з даними Держприкордонслужби в Facebook, з урахуванням цих даних різниця щодо кількості людей, що виїхали і в'їхали в Україну через західний її кордон з початку війни повернулася на рівень 7 квітня.

Відомство зауважує, що 27 травня Україну залишило майже 37 тис.осіб порівняно з 35 тис. днем раніше, тоді як кількість прибулих в країну зросла до 42 тис. з 38 тис. напередодні.

"Вже понад два тижні тижнів кількість громадян, які повертаються в Україну, більша за кількість тих, хто виїжджає за кордон", – констатує Держприкордонслужба.

Відомство уточнило, що за минулу добу число оформлених транспортних засобів з гуманітарними вантажами знизилося до 170 зі 185 напередодні.

За даними прикордонної служби Польщі в Твіттері, 27 травня з країни в Україну в'їхало 27,2 тис., у зворотному напрямку потік становить 22,9 тис.

Згідно з даними УВКБ ООН на 13:00 26 травня, загалом з України з початку війни виїхало (без урахування потоку на в'їзд) 6,7 млн людей, з них в Польщу 3,559 млн, Румунію і Молдову – 1022,67 тис., Росію – 971,42 тис., Угорщину – 665,53 тис., Словаччину – 451,85 тис., Білорусь – 29,55 тис.

Водночас в Україну, за даними Держприкордонслужби, до цієї дати з 28 лютого в'їхало 2,192 млн осіб.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Діти не повинні гинути від авіаударів у сучасній Європі, ми маємо захистити їх надійним повітряним щитом - Кулеба

В ООН відреагували на ракетний удар РФ по Дніпру: Ці атаки є прикладом зневаги до людського життя і заслуговують на осуд

У Львові викрили лікарку, яка за гроші встановлювала інвалідність військовозобов'язаним - ДБР

Жителя Миколаївщини, який шпигував для ворога за Силами оборони, засуджено до 15 років в'язниці

Очільники НАБУ і САП обговорили з послами G7 інституційну незалежність антикорупційних органів і резонансні розслідування

Кількість постраждалих у Дніпрі зросла до 24 людей - голова ОВА

Зеленський відвідав один із командних пунктів 41 ОМБр, що обороняє Часів Яр

Польські протестувальники продовжують блокувати рух вантажівок у чотирьох ПП - Держмитслужба

США вивчають можливість постачання Ізраїлю танкових та артилерійських снарядів, військового транспорту більше ніж на $1 млрд - ЗМІ

G7 закликає КНР вплинути на РФ у зв'язку з агресією проти України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА