10:20 27.05.2022

ЗСУ отримають німецький безпілотник Vector Air Platform за підтримки компанії Віктора Пінчука та фонду "ТАПС-Україна"

2 хв читати
ЗСУ отримають німецький безпілотник Vector Air Platform за підтримки компанії Віктора Пінчука та фонду "ТАПС-Україна"

Артилерійські підрозділи Збройних сил України отримають німецький безпілотний комплекс Vector Air Platform завдяки підтримці промислової компанії "Інтерпайп" та благодійного фонду "ТАПС-Україна".

"Настає літо, прилітають птахи. Ну що, тепер політаємо, допоможемо нашим артилеристам. Vector Air Platform прилетіли завдяки підтримці компанії "Інтерпайп" Віктора Пінчука та благодійного фонду "ТАПС-Україна", - написав керівник Центру територіальної оборони Дніпра Геннадій Корбан у фейсбуці.

На сторінці 93 окремої механізованої бригади "Холодний Яр" у фейсбуці повідомляється про значну підтримку з боку українських благодійників.

"Благодійний фонд Віктора Пінчука забезпечив холодноярівців засобами технічної розвідки й організовує навчання військових. Адже саме завдяки перевагам у технічному оснащенні війську вдається зберігати життя та здоров’я своїх військовослужбовців, і при цьому відтісняти російську армію, що значно переважає чисельністю", - констатують у бригаді.

У ній додають, що фонд Пінчука придбав для бригади український безпілотний авіаційний комплекс розвідки та коригування вогню артилерії "Фурія", дрони, зокрема з тепловізійними камерами, тепловізори. Також допоможе з організацією навчання операторів дронів і забезпечить групу розвідників дорогою сучасною амуніцією. "Висловлюємо глибоку подяку за такий внесок у перемогу України!" - резюмується у повідомленні 93 ОМБр "Холодний Яр".

"Інтерпайп" - українська промислова компанія, виробник сталевих труб і залізничної продукції. В "Інтерпайпі" працюють 10 тис. осіб. У 2021 році компанія перерахувала до бюджетів усіх рівнів майже 3 млрд грн. Кінцевим власником Interpipe Limited є український бізнесмен Віктор Пінчук та члени його родини.

Громадська організація "ТАПС Україна" є членом міжнародної організації TAPS International, заснованої у США. Організація ініціювала створення великого Координаційного штабу волонтерів Дніпра, напрям роботи якого – психологічна підтримка сімей загиблих героїв, військове та медичне забезпечення ЗСУ, ТРО, НГУ, СБУ та Національної поліції, а також допомога переселенцям.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА