18:52 26.05.2022

Японія 10 червня відновить прийом іноземних туристів у складі тургруп

1 хв читати
Японія 10 червня відновить прийом іноземних туристів у складі тургруп

Уряд Японії ухвалив рішення з 10 червня відновити прийом іноземних туристів, поїздка буде можлива у складі туристичних груп, повідомляє портал Кyodo News із посиланням на прем'єр-міністра країни Фуміо Кісіду.

"Японія відновить прийом іноземних туристів з 10 червня, оскільки країна продовжує послаблювати обмеження, запроваджені раніше через COVID-19. Щоб зменшити потенційне поширення інфекції, прибуття мандрівників спочатку будуть обмежені туристичними групами", - пише видання.

Як зазначає портал, Японія наприкінці травня вже почала в тестовому режимі приймати невеликі групи туристів з Австралії, Сінгапуру, США і Таїланду.

"Рішення уряду закладе основу для відродження в'їзного туризму, призупиненого в 2020 році. Проте послаблення здійснюватимуться поетапно, і, ймовірно, потрібен час, щоб знову побачити велику кількість іноземних туристів, які відіграють значну роль у зростанні та зміцненні економіки Японії", – пише Кyodo News.

Кісіда також повідомив, що в червні буде відновлено міжнародні рейси в аеропортах Наха та Нью-Тітосе, звідки можна дістатися популярних туристичних місць на Окінаві та Хоккайдо.

Уряд країни також закликає туристів дотримуватися в Японії антиковідних заходів, серед них - носіння маски та соціальне дистанціювання.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА