22:22 09.05.2022

"Інтерпайп" вітає скасування США мита на ввезення українських труб

2 хв читати
"Інтерпайп" вітає скасування США мита на ввезення українських труб

Українська промислова компанія "Інтерпайп" вітає рішення адміністрації США на ввезення українських труб без мита, яке було раніше визначено у розмірі 25%.

Згідно з пресрелізом компанії в понеділок, 9 травня 2022 року Адміністрація Президента США Джозефа Байдена повідомила, що Сполучені Штати Америки тимчасово на 1 рік призупинять дію мита на українську металургійну продукцію, запроваджену в рамках секції 232.

Голова ради директорів компанії Фаді Храйбе висловив подяку Адміністрації Джо Байдена за зупинення дії тарифів за розділом 232.

За його словами, металургійна галузь України, хоч і була спустошена війною, забезпечує 600 тисяч робочих місць українцям. Це опора економіки України та довгостроковим інтересам національної безпеки. Сьогоднішня подія змінює життя не лише співробітників "Інтерпайпу", а й народу України, оскільки зараз країна намагається відродити свою економіку у розпал жахливої війни, яка забрала життя надто багатьох.

"Продукція "Інтерпайпу" безпосередньо підтримує енергетичний сектор США, і як один з найбільших виробників України ми з нетерпінням чекаємо на можливість знову постачати для наших клієнтів найближчим часом. Крім адміністрації, ми також вдячні сенаторам Файнштейну, Тумі та іншим членам Конгресу за їх допомогу в цьому питанні", - зазначив Фрайбе, якого цитує пресслужба.

"Інтерпайп" - українська промислова компанія, виробник сталевих труб та залізничної продукції. Продукція компанії постачається більш ніж у 80 країн світу через мережу торговельних офісів, розміщених на ключових ринках Близького Сходу, Північної Америки та Європи. У 2021 році "Інтерпайп" реалізував 602 тис. тонн трубної продукції та 174 тис. тонн залізничної продукції. Продаж залізничних продуктів здійснюється під брендом KLW.

В "Інтерпайпі" працюють 10 тис. працівників. У 2021 році компанія перерахувала до бюджетів усіх рівнів майже 3 млрд. грн.

У структурі компанії п'ять промислових активів: "Інтерпайп Нижньодніпровський трубопрокатний завод (НТЗ)", "Інтерпайп Новомосковський трубний завод (НМТЗ)", "Інтерпайп Ніко-Тьюб", "Інтерпайп Втормет" та електросталеплавильний комплекс "Дніпросталь" під брендом "Інтерпайп Сталь" .

Кінцевим власником Interpipe Limited є український бізнесмен Віктор Пінчук та члени його родини.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна і Польща погодили продовження діяльності Польського центру підтримки культури в Україні на 2024 рік

World Monuments Fund реалізує майже 20 проєктів, спрямованих на збереження архітектурної спадщини України

Зеленський звільнив Марка Шевченка з посади посла України в Молдові

Глави МЗС України та Індії провели в Нью-Делі двосторонні переговори та оглядове засідання міжурядової комісії

Карандєєв анонсував будівництво безпечного фондосховища для українських музейних цінностей

У низці областей України в п'ятницю очікуються грози

Наразі немає інформації про можливий перетин повітряного простору Молдови російськими ракетами під час атаки на Україну - ПС ЗСУ

Зеленський назвав пріоритети в роботі РНБО

На Хмельниччині внаслідок атаки РФ пошкоджено 6 приватних будинків і дитячий табір, без постраждалих

Затримки в допомозі США Україні збільшують загрозу оперативного успіху РФ - ISW

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА