18:13 06.05.2022

Ядерний шантаж Росії породжений відчуттям безкарності - Зеленський у Chatham House

1 хв читати
Ядерний шантаж Росії породжений відчуттям безкарності - Зеленський у Chatham House

Президент України Володимир Зеленський, виступаючи за допомогою відеозв'язку в аналітичному центрі Chatham House, висловив упевненість у тому, що ядерний шантаж Росії породжений відчуттям безкарності.

"Виклик - це, власне, ядерний шантаж. Вперше за багато десятиліть. Абсолютно відвертий. Російські державні пропагандисти на їхніх медійних ресурсах розраховують, скільки часу потрібно, щоб ядерні ракети вдарили по столицях Європи. Говорять про це публічно, відверто. Розповідають, як підірвати ядерні заряди в океані, щоб радіоактивною хвилею змило все на Британських островах. Готують інфографіки, тобто, серйозно до цього ставляться. Вихваляються, що Росія може знищити будь-яку державу в "ядерному попелі". Причому, "ядерний попіл" - це їхня цитата, яку вони повторюють як мантру", - сказав Зеленський.

Це відбувається, на думку глави держави, через те, що в Росії впевнені у своїй безкарності.

"Вони звикли, що бізнес, as usual (як зазвичай - ІФ), завжди повертався у відносини всіх держав із Росією. І навіть нині у Європі є політики, які не соромляться зв'язків із Російською державою після всього, що армія Росії наробила в Україні", - наголосив він.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА