18:16 05.05.2022

Близько 120 архітекторів прибули в Ірпінь для планування стратегії відновлення та розвитку міста

1 хв читати
Близько 120 архітекторів прибули в Ірпінь для планування стратегії відновлення та розвитку міста

Керівництво м. Ірпеня та Київської військової обласної адміністрації запросило архітекторів України долучитися до планування стратегії з відновлення та розвитку міста, на запрошення відгукнулися близько 120 проєктантів, повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Олександр Павлюк.

"Населені пункти Київщини дуже постраждали від рук загарбників. Окупанти цілеспрямовано знищували наші домівки, лікарні, школи, культурні споруди. Але ми все відновимо. У мене немає сумнівів у цьому, коли я бачу, скільки людей відгукнулися на заклик про допомогу", - сказав він.

Голова ОВА висловив упевненість у тому, що Київщину вдасться відновити та відбудувати, та повідомив, що архітектори разом із мером Ірпеня Олександром Маркушиним оглянули місто, щоб оцінити ступінь руйнувань. Далі команда будівельників розроблятиме стратегію відновлення.

"Дуже багато людей відгукнулося. Це говорить про те, що для кожного з нас важливо бути причетним до розбудови України. Уже сьогодні ви робите величезний внесок у відновлення Київщини, віддаючи свій час та частину енергії", – зазначив голова гуманітарного штабу Київської обласної державної адміністрації Олексій Кулеба, подякувавши всім, хто відгукнувся на запрошення відвідати Ірпінь.

Раніше заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко представив волонтерський проєкт довідника, в якому буде зібрано найкращі світові приклади якісних громадських просторів та описано правила їх створення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА