12:39 04.05.2022

За останню добу виявлено ще 20 тіл загиблих мирних жителів у Київській області – начальник поліції

1 хв читати
За останню добу виявлено ще 20 тіл загиблих мирних жителів у Київській області – начальник поліції

Минулої доби в Київській області знайдено ще 20 тіл загиблих під час окупації мирних жителів, загалом виявлено 1 235 тіл, з яких 282 поки що неідентифіковані, повідомив начальник ГУ Нацполіції в Київській області Андрій Нєбитов.

"Тільки вчора знайдено ще 20 тіл загиблих людей, переважно в Бородянці, в селах, що розташовуються поруч, а також у селах Вишгородського району", - сказав Нєбитов у середу в ефірі телемарафону.

За його словами, загалом правоохоронці виявили, оглянули та відправили на судово-медичну експертизу 1 235 тіл загиблих мирних громадян. "З 1 235 тіл наразі невстановленими залишаються 282", - додав Нєбитов.

"Понад 800 тіл вже оглянуті експертами. На жаль, більшість із них загинули від вогнепальної, стрілецької зброї", – сказав начальник главку поліції області.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС може призупинити отримання консульських послуг для чоловіків мобілізаційного віку в закордонних дипломатичних установах - Кулеба

Україна має найвищу готовність воювати за свою країну серед європейських країн - 62% - опитування СГ "Рейтинг" у співпраці з Gallup Int.

БЕБ заявляє про ухилення відомим онлайн казино від сплати понад мільярда грн податків

ДП "Документ" припинило видачу документів у закордонних підрозділах

Пред'явлена підозра про заволодіння держземлями стосується спору семирічної давнини між держпідприємствами та фізособами - міністр агрополітики

Військовозобов'язаний помер від епілептичного нападу дорогою до навчального центру на Закарпатті

Уночі окупанти застосували нову тактику атаки БПЛА - ПС ЗСУ

Литва передала Україні бронетранспортери M577

Волонтери ТЧХУ допомагають постраждалим в Одесі від російської атаки "шахедами"

У Харкові затримали охоронця ТРЦ, який коригував ворожі удари по місту й хотів навести окупантів на базу спецпідрозділу ГУР

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА