17:31 30.04.2022

Українські правоохоронці повідомили про підозру секретарю Радбезу РФ

1 хв читати
Українські правоохоронці повідомили про підозру секретарю Радбезу РФ

Правоохоронці під процесуальним керівництвом прокурорів Офісу генерального прокурора повідомили секретарю Ради безпеки РФ про підозру в посяганні на територіальну цілісність та недоторканність України.

"За даними слідства, високопосадовець, будучи представником влади держави-агресора, діючи за попередньою змовою з іншими співучасниками для реалізації заздалегідь розробленого плану щодо порушення територіальної цілісності України, на позачерговому засіданні Ради безпеки 21 лютого 2022 року публічно закликав до необхідності визнання Росією незалежності та суверенітету повністю ними контрольованих псевдоутворень ДНР та ЛНР", - повідомляє Офіс генпрокурора в телеграм-каналі.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснює Головне слідче управління Служби безпеки України.

Зазначено, що Офіс генпрокурора продовжує системну роботу з притягнення до кримінальної відповідальності всіх російських чиновників, причетних до посягання на територіальну цілісність України та ведення проти неї війни. Раніше до кримінальної відповідальності було притягнуто заступника голови Радбезу РФ та ще вісьмох членів.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА