09:35 28.04.2022

Захворюваність і смертність від COVID-19 у світі продовжують знижуватися

1 хв читати
Захворюваність і смертність від COVID-19 у світі продовжують знижуватися

Захворюваність коронавірусом у світі за минулий тиждень знизилася на 21%, смертність - на 20%, ідеться в щотижневому епідеміологічному бюлетені Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ).

У період з 18 по 24 квітня захворюваність коронавірусом знизилася у всіх регіонах, крім Африки, де вона зросла на 32%, і Америки, де вона зросла на 9%. Найбільше падіння кількості випадків зараження спостерігалося у Східному Середземномор'ї (на 30%) та в регіоні західної частини Тихого океану (на 28%).

Загалом за тиждень у всьому світі було виявлено близько 4,5 млн випадків захворювання COVID-19.

Кількість смертей від коронавірусу зменшилася у всіх регіонах, крім Південно-Східної Азії та Африки, там смертність зросла на 41% та на 110% відповідно. Найбільше падіння смертності було зафіксовано у Східному Середземномор'ї (на 34%) та в регіоні західної частини Тихого океану (на 33%).

За тиждень було зафіксовано близько 15 тис. спричинених COVID-19 смертей у всьому світі.

За весь період пандемії у світі було виявлено близько 511,7 млн випадків зараження коронавірусом та понад 6,2 млн смертей від наслідків захворювання.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС може призупинити отримання консульських послуг для чоловіків мобілізаційного віку в закордонних дипломатичних установах - Кулеба

Україна має найвищу готовність воювати за свою країну серед європейських країн - 62% - опитування СГ "Рейтинг" у співпраці з Gallup Int.

БЕБ заявляє про ухилення відомим онлайн казино від сплати понад мільярда грн податків

ДП "Документ" припинило видачу документів у закордонних підрозділах

Пред'явлена підозра про заволодіння держземлями стосується спору семирічної давнини між держпідприємствами та фізособами - міністр агрополітики

Військовозобов'язаний помер від епілептичного нападу дорогою до навчального центру на Закарпатті

Уночі окупанти застосували нову тактику атаки БПЛА - ПС ЗСУ

Литва передала Україні бронетранспортери M577

Волонтери ТЧХУ допомагають постраждалим в Одесі від російської атаки "шахедами"

У Харкові затримали охоронця ТРЦ, який коригував ворожі удари по місту й хотів навести окупантів на базу спецпідрозділу ГУР

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА