15:38 27.04.2022

ДБР проводить обшуки у родичів Медведчука та Козака у Львові та області

1 хв читати
ДБР проводить обшуки у родичів Медведчука та Козака у Львові та області

У Львові та Львівській області співробітники Державного бюро розслідувань (ДБР) проводять обшуки у родичів народного депутата Віктора Медведчука та екснардепа Тараса Козака, повідомляє ДБР.

"Співробітники Територіального управління ДБР Львова проводять обшуки у родичів народного депутата України Віктора Медведчука та екснардепа Тараса Козака. У Львові та області слідчі дії відбуваються у квартирах, будинках та виробничих підприємствах, що належать родині Козака, а також братові Віктора Медведчука - Сергію", - йдеться у повідомленні ДБР, розміщеному у середу на сторінці відомства у фейсбуці.

За інформацією Бюро, обшуки проводяться в рамках кримінального провадження за підозрою у зловживанні владою та порушенні правил охорони або використання надр (ст. 364, ст. 240 КК України). "Родичі Козака та Медведчука є суб'єктами кримінального провадження з незаконного видобутку піску на двох кар'єрах у Львівській області. Ціллю слідства є встановлення незаконно придбаного майна Віктора Медведчука і Тараса Козака та їхніх родичів, його подальший арешт, а також документування причетності суб'єктів до фінансування збройної агресії щодо України", - наголошується у повідомленні.

У ДБР уточнюють, що лише під час обшуку в одній із квартир, що належить дружині Козака, слідчі вилучили понад $108 тис., EUR8,5 тис., 18,6 тис. російських рублів, документи на об'єкти нерухомості та банківські картки.

Джерело: https://www.facebook.com/dbr.gov.ua/posts/2149749535180675

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА