18:20 21.04.2022

Україна належить до європейської сім'ї, Іспанія підтримує її у прагненні до членства в ЄС - прем'єр

1 хв читати
Україна належить до європейської сім'ї, Іспанія підтримує її у прагненні до членства в ЄС - прем'єр

Україна належить до європейської сім'ї, Іспанія підтримує її у прагненні членства в ЄС, заявив прем'єр-міністр Іспанії Педро Санчес.

"Ви, президенте Зеленський, чітко висловили ваше європейське призначення, використавши ваше право обирати вашу долю. Ви маєте нашу підтримку у цьому законному прагненні. Очевидно, що ви належите до європейської родини. Я візьму з собою в Іспанію ваше свідчення надії, представлене спротивом українців, а також свідчення відкидання та гніву у зв'язку з військовими звірствами та їхніми виконавцями", - сказав Санчес на брифінгу з президентом України Володимиром Зеленським у Києві у четвер.

Глава іспанського уряду звернувся до всього українського народу та запевнив, що він не один.

"Європа з вами. Я вважаю, що світ із вами. І ми вас не залишимо. Європа стоїть разом із Україною і Європа разом виступає проти цієї незаконної та нечесної війни, ініційованої Путіним. Ми хочемо миру для України, і ми хочемо, щоб Путін поніс відповідальність за свої злочини. Ми продовжимо допомагати Україні та українському народу, доки не досягнемо нашої цілі - миру, справедливості та свободи для України", - наголосив Санчес.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА