07:49 09.04.2022

"Сентравіс" звільнив іноголову з продажу та поклав ці функції на ексдиректора із закупівель, члена родини власників Артема Атанасова

2 хв читати
"Сентравіс" звільнив іноголову з продажу та поклав ці функції на ексдиректора із закупівель, члена родини власників Артема Атанасова

ПрАТ "Сентравіс Продакшн Юкрейн" (Centravis Production Ukraine), що входить до холдингу Centravis Ltd., звільнило з посади директора з продажу (Chief Sales Officer, CSO) громадянина іншої держави Олександра Новака, призначивши на цю посаду компанії, члена сім'ї власників підприємства Артема Атанасова.

Згідно зі зверненням А. Атанасова до клієнтів "Сентравісу", Новак щотижня інформував споживачів про ситуацію в компанії до 7 квітня поточного року як CSO.

"Керівництво компанії вирішило не продовжувати контракт з Олександром Новаком і не запрошувати його до складу директорів Sentravis Holdings", - йдеться у листі Артема Атанасова, додаючи, що компанія побажала Новаку подальшої успішної роботи.

У свою чергу "Сентравіс" з 8 квітня поклав обов'язки CSO на Артема Атанасова, який продовжуватиме інформувати клієнтів про ситуацію в Україні та про виробничу діяльність компанії, нагадавши про продовження збройної агресії РФ щодо України.

Водночас директор з продажу зазначив, що незважаючи на складний час, компанія продовжує виробництво, підтримує клієнтів, працівників і країну. При цьому окремі виробництва компанії продовжують роботу 24 години на день. Зокрема, працює гаряче та холодне виробництво, термічні печі та хімічні процеси. Наразі виробництво сфокусовано на випуску труб із заготовок зі складу.

"Ми докладаємо всіх сил на випуск продукції для задоволення нових замовлень наших споживачів", - зазначив CSO.

При цьому він додав, що компанія робить усе можливе для постачання продукції клієнтам, незважаючи на складнощі з логістикою, особливо це стосується важливих споживачів – щоби постачання їм труб не переривалося.

Атанасов також зазначив, що всі офіси продажу компанії в Ессені, Мілані, Кракові, Лугано, Х'юстоні та Дубаї продовжують працювати. І "Сентравіс" вдячний споживачам за підтримку у цей складний час.

"Сентравіс" - один із найбільших світових виробників безшовних нержавіючих труб, заснований у 2000 році. Його виробничі потужності розташовані у Нікополі (Дніпропетровська обл.). Входить до топ-10 світових гравців. На підприємстві до російської агресії працювало понад 1400 осіб.

Холдинг Centravis Ltd. створено на базі ЗАТ "Нікопольський завод нержавіючих труб", сервісних і торговельних компаній ТОВ "Виробничо-комерційне підприємство "ЮВІС". Його акціонерами є члени сім'ї Атанасових.

У власності Centravis Ltd. 100% акцій ПрАТ "Сентравіс Продакшн Юкрейн".

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА