07:10 03.04.2022

Зеленський авторам ідеї зміни національного гімну: Припиніть виставляти себе дурнями

1 хв читати
Зеленський авторам ідеї зміни національного гімну: Припиніть виставляти себе дурнями

Президент України Володимир Зеленський закликав авторів ідеї зміни національного гімну, яку обговорюють у соцмережах останніми днями, "припинити виставляти себе дурнями".

"Хочу сказати кілька слів і тим політикам, деяким депутатам Верховної Ради України, які абсолютно не розуміють, що відбувається в серцях наших людей. Настільки не розуміють, що аж придумали змінювати національний гімн. У мене питання до цих осіб: а що ви у своєму житті зробили такого, щоб у вас з'явилось моральне право змінювати слова гімну? Ви що, видатні поети? Може, ви відзначилися чимось у боях за Україну? Чи зараз такий час прийшов, що можна гімн міняти, коли тобі захочеться?" - сказав він у ніч із суботи на неділю у традиційному відеозверненні.

"Заспокойте емоції. Припиніть виставляти себе дурнями. Вважаю, що авторам цих та інших подібних законопроєктів, пропозицій, варто було б взяти зброю в руки і відправитись на поле бою, якщо у вас є ці можливості. Лише там щось зрозумієте. І навіть якщо випадково за щось подібне проголосують, все одно мого підпису під такими законопроєктами не буде. Не витрачайте час", - сказав Зеленський.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У другому півфіналі визначено останніх 10 учасників фіналу "Євробачення-2024"

Роберта Мецола відвідала Центр захисту прав дитини

О.Прокопенка призначено начальником Управління СБУ в Хмельницькій області

Міжвідомча комісія з питань реалізації норм міжнародного права обговорила питання захисту прав людини під час воєнного стану

Президент Чехії підтвердив свою участь у Саміті миру

Зеленський звільнив С. Рудя з посади начальника УДО - указ

Шмигаль обговорив із Мецолою конфіскацію активів РФ та євроінтеграцію України

Ворог завдав 5 ракетних і 72 авіаудари, обстріляв понад 100 населених пунктів

У Києві великі промпідприємства знижують обсяги споживання електроенергії в пікові години, для побутових споживачів обмеження не застосовуються

Шмигаль і Шульце обговорили реалізацію спільних проєктів і підготовку до Конференції з питань відновлення

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА