12:56 31.03.2022

Україна переможе, але важливо зберегти якнайбільше життів – Єрмак

2 хв читати
Україна переможе, але важливо зберегти якнайбільше життів – Єрмак

Україна обов'язково переможе у війні, проте необхідно зробити все можливе, щоб зберегти якнайбільше життів і максимально зменшити руйнування, заявив керівник Офісу президента України Андрій Єрмак під час телемарафону.

"Усі сьогодні розуміють, що ми переможемо. Але для нас важливо, щоб ми перемогли й максимально зробили все, щоб наші люди були живі, здорові. Щоб ворог не зруйнував іще більше наші міста, що відбувається щоденно", – зазначив Єрмак, повідомляє пресслужба Офісу президента.

За його словами, Україна й надалі домагатиметься збільшення допомоги, зокрема щодо постачання зброї, і це питання – під постійним особистим контролем президента України Володимира Зеленського.

Єрмак наголосив, що Зеленський і його команда чесно й відверто говорять з усіма партнерами України, щиро дякують за допомогу, але також говорять про те, чого Україна потребує.

"Коли я даю інтерв'ю американським журналістам, спілкуюся практично щодня з радником президента США з національної безпеки Джейкобом Салліваном, я говорю, що ми їм дуже вдячні. І справді президент Байден краще знає Україну, ніж будь-який президент США. І він зробив для України більше, ніж будь-який інший президент. Але цього недостатньо. І ми говоримо про це чесно. Ми говоримо, що нам потрібно", – сказав він.

Він переконаний, що перемога України у цій боротьбі буде перемогою всього демократичного світу, зокрема США та особисто президента Байдена.

Єрмак також зазначив, що в Україні сьогодні чітко розуміють, хто її справжній друг, швидко ухвалює важливі рішення, а хто каже одне, а робить інше.

"Це не є аргументом для того, щоб сваритися. Тому що треба розуміти, що кожна країна відстоює свої інтереси. Але якщо ми бачимо якісь подвійні стандарти – ми про це говоримо", – резюмував він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА