08:07 29.03.2022

Міський голова Балаклії пішов на співпрацю з окупантами - Синєгубов

2 хв читати
Міський голова Балаклії пішов на співпрацю з окупантами - Синєгубов

Міський голова Балаклії (Харківська область) Іван Столбовий, якого викрали кілька днів тому, пішов на співпрацю з російськими окупантами, заявив голова ОВА Олег Синєгубов.

"Голова Балаклійської територіальної громади Іван Столбовий пішов на співпрацю з окупантами. Про що публічно заявив жителям громади", - написав Синєгубов у своєму телеграм-каналі.

"Він зрадив інтереси країни, зрадив українських захисників та односельців. Іван Столбовий зараз збирається працювати з тими, хто вбиває людей та руйнує наші міста", - додав він. Синєгубов нагадав, що згідно зі змінами, внесеними до Кримінального кодексу, державна зрада карається покаранням від 15 років позбавлення волі до довічного ув'язнення.

"Верховна Рада України посилила кримінальну відповідальність за державну зраду, на голову Балаклійської громади чекає 15-річне ув'язнення до довічного позбавлення волі. Таке покарання буде для кожного, хто сяде за стіл переговорів з російськими окупантами!", - наголосив Синєгубов.

Як повідомлялося, 25 березня міський голова Іван Столбовий привіз до Балаклії гуманітарну допомогу, після чого він перестав виходити на зв'язок.

Увечері 26 березня голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що російські окупанти затримали заступника міського голови Балаклії Сергія Полторака та начальника відділу цивільного захисту і взаємодії з правоохоронними органами Олега Блудова, була інформація, що затримано також Столбового.

27 березня слідчі Ізюмського райуправління поліції ГУ НП у Харківській області під процесуальним керівництвом окружної прокуратури розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 146-1 (насильницьке зникнення) КК України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Розпочато кримінальне провадження за фактом перешкоджання доступу держави до стратегічної інформації про проєктування АЕС – Міненерго

Окупанти обстріляли два села на Харківщині, постраждала пенсіонерка - Синєгубов

ОКУПАНТИ Б'ЮТЬ ПО ХАРКОВУ І ХАРКІВСЬКОМУ РАЙОНУ - ГОЛОВА ОБЛАДМІНІСТРАЦІЇ

Пожежу в Миколаєві на деревообробному підприємстві ліквідовано - ДСНС

У неділю в Україні буде тепло, подекуди можливий дощ, вночі у східних та південно-східних областях заморозки на ґрунті - Укргідрометцентр

На Донеччині на Великдень нічні богослужіння в церквах відбудуться без участі людей - обладміністрація

Кравченко закликав мешканців Київщини до дотримання комендантської години у Великодні свята та правил поведінки під час повітряної тривоги

У Кропивницькому районі пошкоджено 20 приватних будинків унаслідок ракетного удару в п'ятницю - ОВА

Пожежу в Миколаєві на деревообробному підприємстві локалізовано на 2 тис. кв м, гасіння окремих осередків горіння триває - ДСНС

На Волині знайдено ще одну історичну пам'ятку часів Київської Русі - Офіс генпрокурора

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА