07:13 29.03.2022

Сили оборони України продовжують оборонятися на східному, південно-східному та північно-східному напрямках – генштаб ЗСУ

1 хв читати
Сили оборони України продовжують оборонятися на східному, південно-східному та північно-східному напрямках – генштаб ЗСУ

Українські захисники продовжують оборонятися на східному, південно-східному та північно-східному напрямках країни, повідомляє пресслужба Генерального штабу Збройних сил України.

"Угруповання сил оборони продовжує вести оборонну операцію на східному, південно-східному та північно-східному напрямках, зосереджуючи зусилля на недопущенні просування противника у напрямках населених пунктів Слов'янськ та Барвінкове; занятті населених пунктів Кам'янка, Топольське; створенні умов для покращення тактичного положення в районі міста Чугуєва; стримуванні атак противника в районах населених пунктів Рубіжне, Лисичанськ, Попасна, не допускаючи обходу основних сил угруповання", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому у фейсбуці в ніч на вівторок.

Також українські військові продовжують утримувати кругову оборону Маріуполя та стримувати просування противника в Чернігові.

Захисники Києва продовжують бойові дії, утримують контроль за ситуацією у населених пунктах Мотижин, Лісне, Капітанівка та Дмитрівка.

Наголошується, що "противник ослаблений, дезорієнтований, значна його частина відрізана від логістичного забезпечення й основних сил. Зниження бойового потенціалу підрозділів противника командування окупаційних військ намагається компенсувати невибірковим вогнем артилерії та завданням ракетно-бомбових ударів, знищуючи таким чином інфраструктуру українських міст".

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА