16:14 18.03.2022

Зеленський: Атакуючи нас, Росія знищить усе, чого досягла за минулі 25 років, і повернеться до 90-х років

1 хв читати
Зеленський: Атакуючи нас, Росія знищить усе, чого досягла за минулі 25 років, і повернеться до 90-х років

Президент України Володимир Зеленський заявив, що, атакуючи Україну, Росія знищить усе, чого досягло російське суспільство за останні 25 років, і повернеться до "лихих 90-х".

"Окупанти не припиняють палити все національне багатство у війні проти України. І я впевнений, що атакую нас, вони знищать усе, чого російське суспільство досягло за минулі 25 років, і повернуться туди, звідки почали колись підніматися. Як кажуть, у "лихі 90-ті". Тільки вже без свободи. Без креативного бажання людей працювати заради розвитку своєї держави. Такою буде для Росії ціна війни проти України", - заявив Зеленський у відеозверненні у п'ятницю.

За його словами, несправедлива та агресивна війна завжди має високу ціну.

"Для Росії це буде болючим падінням, і вони це відчують. Навіть незважаючи на опіум для народу від телевізійних пропагандистів. Несправедлива та агресивна війна завжди має високу ціну. Але що б з ними не сталося, це не може нас втішити і воскресити наших загиблих людей, не відновить наші міста, не залікує душевні рани, які залишаться з нами назавжди", - додав президент України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА