12:56 18.03.2022

Міносвіти ініціює створення міжнародної коаліції на підтримку освіти і науки України

1 хв читати

Міністерство освіти і науки створює міжнародну коаліцію, головною метою якої є залучення широкого кола партнерів України на захист та відновлення української освіти і науки в умовах російської агресії.

"Майданчиком для діалогу з міжнародними партнерами є Секторальна робоча група "Освіта і наука". Перелік учасників відкритий для приєднання. Функціонують і тематичні підгрупи за сферами політик та окремих наскрізних пріоритетів", - йдеться у повідомленні пресслужби міністерства.

Наголошується, що команда Міносвіти також розробила план-концепт щодо функціонування системи освіти, сфери наукової та інноваційної діяльності України під час воєнного стану та відновлювального періоду, пов'язаного з російською агресією.

З усіма матеріалами про надання міжнародної підтримки освітній та науковій спільноті України можна ознайомитись за посиланням: https://mon.gov.ua/ru/ministerstvo/diyalnist/mizhnarodna-dilnist/mizhnarodna-tehnichna-dopomoga/sektoralna-robocha-grupa-osvita -i-nauka1/pidtrimka-osviti-i-nauki-ukrayini-pid-chas-vijni

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА