08:33 17.03.2022

У результаті ворожих обстрілів Дергачівщини є загиблі та поранені - голова громади

1 хв читати

Минулої доби окупаційна армія інтенсивно обстрілювала житлові квартали селища Слатине та м.Дергачі Харківської області.

"Двоє слатинчан загинуло, ще п’ятеро отримали важкі поранення. Під вечір активізувалися обстріли Дергачів, у результаті яких зруйновано декілька приватних будинків. Є інформація щонайменше про одного загиблого у місті. Деякі люди, що ховалися у підвалах, опинилися під завалами", - написав на своїй сторінці в Facebook голова Дергачівської громади В'ячеслав Задоренко.

Працівники ДСНС зараз розбирають завали та шукають там людей.

Задоренко також повідомив, що незважаючи на обстріл, вдалося доставити до Дергачівської центральної лікарні необхідні медикаменти від БО "Комітет медичної допомоги на Закарпатті". Крім того, представники міської влади разом із волонтерами розвозили продукти у Дергачах, доставили продовольство до села Болібоки, Ємці, Замірці, Маслії, Білаші, а також до Безруківського, Слатиського і Прудянського старостинських округів.

За словами Задоренка, служби ЖКГ продовжують працювати над відновленням комунікацій у Дергачах та в громаді загалом.

"Повідомляю, що відсутність напору води теж пов’язана з проблемами електроенергії, яка живить насоси. Вкотре прошу громадян зважати на ситуацію, що склалася, і морально підтримати працівників житлово-комунальної сфери", - написав Задоренко.

Джерело: https://www.facebook.com/Zadorenko/posts/475974387563533

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА