12:57 15.03.2022

Російські військові і далі обстрілюють міста Луганщини, зруйнували інтернат у Рубіжному - ДСНС

1 хв читати
Російські військові і далі обстрілюють міста Луганщини, зруйнували інтернат у Рубіжному - ДСНС

Окупанти продовжують обстрілювати мирне населення міст Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Кремінна, Рубіжне Луганської області, повідомляється в телеграм-каналі Державної служби України з надзвичайних ситуацій у вівторок.

"Окупанти знову цинічно обстрілюють мирне населення Луганщини. Російські загарбники завдають ударів по Сєверодонецьку, Лисичанську, Кремінній, через що в цих містах горять житлові будинки, квартири та гаражі. У Рубіжному російські окупанти зруйнували інтернат для дітей з вадами зору, міську лікарню та три школи, є загиблі внаслідок обстрілу", - йдеться в повідомленні.

Пожежно-рятувальні підрозділи ДСНС області продовжують ліквідувати пожежі та допомагати людям, незважаючи на ворожі обстріли.

"Є маленька перемога – вчора, 14 березня, вдалося евакуювати із зони бойових дій Луганщини понад 1700 мешканців. Ворог не припиняв обстріл ні на хвилину, але все вдалося – наразі люди вже в безпеці", - розповіли у відомстві.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пожежа виникла на інфраструктурному об'єкті в Дніпровському районі після удару ворога - голова ОВА Лисак

Ідентифіковано військовослужбовця РФ, причетного до вбивства капітана судна в Голій Пристані 2022 року - Офіс генпрокурора

Ракетний удар росіян пошкодив об'єкти енергосистеми в трьох областях - "Укренерго"

Двоє постраждалих у ДТП за участю голови Броварської райадміністрації у важкому стані, дитина з мамою в середньому - голова обладміністрації

Дрони СБУ завдали ударів по військовому аеродрому і двом НПЗ у Краснодарському краї - джерело

У Криворізькому районі двоє постраждалих від ракетного удару - обладміністрація

У США деякі високопосадовці відновили обговорення можливості замороження війни в Україні - ISW

Фон Крамон побоюється, що в разі посилення після виборів в Європарламенті позиції радикалів підтримка Україні може ослабнути

Депутат Європарламенту фон Крамон: Україні потрібно включити опозицію у виконавчі органи влади

Окупанти обстріляли за добу 4 міста і 26 прикордонних сіл у Сумській і Чернігівській областях, 2 людини загинули, 4 постраждали - ОК "Північ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА