19:21 12.03.2022

Кожен російський солдат повинен знати ціну пострілу в мирних людей, - Зеленський

2 хв читати
Кожен російський солдат повинен знати ціну пострілу в мирних людей, - Зеленський

Президент України Володимир Зеленський закликав запровадити такі санкції проти Росії, щоб кожен російський солдат знав ціну кожного пострілу в мирних людей.

"Моя відповідь про допомогу для України, яка потрібна, звучить абсолютно логічно. Природно. Для мільйонів людей у демократичних країнах. Потрібні такі санкції проти Росії, щоб кожен російський солдат знав ціну кожного пострілу в мирних людей", - сказав він у відеозверненні, яке транслювалося в суботу на відеоекранах в Італії.

"Потрібна така принциповість бізнесу, щоб російська держава не мала грошей руйнувати життя. Тисніть на компанії у своїх країнах, щоб вони виходили з Росії. Щоб ви опосередковано не були спонсорами цієї війни", – закликав він.

"Говоріть своїм політикам, щоб вони закрили небо над Україною від російських ракет і літаків. Від тих, хто вбив 79 дітей і тисячі дорослих! Тисячі за 17 днів... Це захистить нас. Таких, як ви. Цілком таких же! Ви це знаєте", – сказав президент.

За словами Зеленського, "ви знаєте, що ми маємо бути разом у Європейському співтоваристві. Це дуже важливо для України. І це дуже важливо для Європи.

Тому що це захистить Європу. Це зупинить війну назавжди. Це доведе, що 79 життів дітей, які були забрані у війні за свободу, не втрачені даремно. Що вони живі. Живі серед нас. І серед інших дітей України та Європи, які зможуть бути вільними, зможуть мріяти, зможуть. Просто жити. Як вони цього хочуть", – сказав Зеленський.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Основна мішень нічного ракетного обстрілу РФ - енергетика, включно з об'єктами для транзиту газу

Шмигаль під час поїздки до Волинської та Львівської областей ознайомився з ходом будівництва другого рівня захисту на енергетичних об'єктах

Українська авіація завдала 16 ударів по районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали 31 ракетного і 46 авіаційних ударів по території України

За добу на лінії фронту відбулося 71 бойове зіткнення

Через ворожий обстріл у Дніпропетровській області поранено троє людей

Голову Броварської райадміністрації, який вчинив резонансну ДТП, звільнено з посади

Росіяни продовжили завдавати ударів по південних регіонах України, є загиблі та постраждалі

Росіянам вдалося прорватися і закріпитися в частині Очеретиного - ОСУВ "Хортиця"

Росіяни обстріляли Козацьке, постраждали троє людей

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА