14:00 11.03.2022

"Ашан" відновив доставку через відділення "Нової пошти"

1 хв читати

Мережа супермаркетів "Ашан" відновила послугу доставки продуктів у всій Україні через працюючі відділення "Нової пошти", повернула адресну доставку у Львові та Чернівцях, повідомила пресслужба компанії.

Так, через відділення "Нової пошти" мережа доставляє товари непродуктової та продуктової групи (крім свіжих).

"Ашан" планує найближчими днями повернути адресну доставку і в інші міста. При цьому доставка мережі через Glovo працює у Києві, Запоріжжі, Львові, Дніпрі, Одесі.

Тим часом Fozzy Group поки що не планує відновлювати доставку із супермаркетів "Сільпо", повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в компанії.

"Але водночас ми наразі доставляємо товари людям з інвалідністю, літнім людям, вимушеним переселенцям, дитячим будинкам, людям, які потребують екстреної допомоги", - додали в компанії.

Auchan Retail - міжнародна компанія роздрібної торгівлі, перший магазин відкрито у Франції у 1961 році. Auchan Retail Ukraine працює в Україні з 2008 року. За даними сайту "Ашан", налічує понад 30 магазинів різних форматів (гіпермаркети, супермаркети, pick up point) у дев'яти містах, а також розвиває e-commerce.

До мережі "Сільпо" входять 325 супермаркетів у 60 містах України і чотири делікатес-маркети Le Silpo - у Києві, Дніпрі, Харкові та Одесі. "Сільпо" входить до складу Fozzy Group, яка також розвиває ресторанний напрям. Нині до нього входять шість закладів.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Незважаючи на затримку у схваленні в Конгресі США фінансування для України, допомога USAID не припинялася

Китай розпочав здійснення історичної місії зі збору зразків зі зворотного боку Місяця

Посол США: військова та економічна допомога, підтримка реформ і підзвітність - основні цілі виділених для України $61 млрд

Війська РФ за минулий день обстріляли 10 громад Сумської області

Мелоні підтвердила прихильність Італії організації у Швейцарії Глобального саміту миру в Україні

МЗС рекомендує громадянам України уникати відвідування місць масового скупчення людей у Тбілісі

Уряд продовжив на 1 місяць термін дії відстрочки від призову співробітникам "Укрзалізниці"

Затримано керівника ДП "Адміністрації річкових портів", якого підозрюють в одержанні хабаря за дозвіл влаштувати місця для відпочинку на причалах

Єрмак і Сіято обговорили ключові питання українсько-угорських відносин

У Бородянці Київської області "зникли" 20 млн грн на відновлення - Держаудитслужба

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА