16:18 26.02.2022

Хакери Anonymous заявили про намір "розкрити весь бруд", який російська влада приховує від своїх громадян

2 хв читати
Хакери Anonymous заявили про намір "розкрити весь бруд", який російська влада приховує від своїх громадян

Хакери зі спільноти Anonymous оприлюднили відеозвернення до президента РФ Володимира Путіна, в якому заявили про намір розкрити всі секрети, які російська влада приховує від своїх громадян.

"Хакери із Anonymous опублікували звернення до Путіна. Вони зробили свою спецоперацію щодо РФ. Хлопці, дякуємо та запрошуємо в гості до Мінцифри після нашої спільної перемоги над РФ!" - написав міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров у своєму Telegram-каналі у суботу.

Він також прикріпив до своєї публікації відеозвернення Anonymous.

"Сьогодні ми поклали сайти Федеральної антимонопольної служби, Кремля, Russia Today та багато інших сайтів, пов'язаних із російським урядом. Це простий збіг, Володимире Путін? Anonymous так не вважає. Ми плануємо розкрити те, що роками було приховано. Сила Anonymous обрушиться на вас і ваших корумпованих посіпак", - каже представник хакерів у відеозверненні.

Він зазначає, що "це лише питання часу, коли Anonymous виявить увесь бруд", який Путін намагається приховувати від російського суспільства.

"Жоден скелет у шафі не залишиться недоторканим. Наразі ми вимагаємо від вас відновити права українського народу і піти у відставку зі своєї посади. Ви не змогли захистити найбільш уразливі верстви населення. Ви не виконали свого громадянського та морального обов'язку як держслужбовець. Через свою брехню ви підвели тих, ким маєте намір керувати", - сказав представник спільноти.

Він закликав інших хакерів "шукати та копати, щоб не залишити каменю на камені" від "влади Путіна".

"Ви вирішили розв'язати велику війну. Ми ніколи не пробачимо брехні, і ніколи не забудемо життя, яке було втрачено під час вашого режиму", - підсумував представник хакерів.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА