10:52 02.02.2022

Арахамія ініціює позачергове засідання ВР для заслуховування справ за участю нардепів

1 хв читати
Арахамія ініціює позачергове засідання ВР для заслуховування справ за участю нардепів

Голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія ініціює проведення позачергового засідання Верховної Ради, щоб заслухати інформацію міністра внутрішніх справ, генерального прокурора та керівника Державного бюро розслідування (ДБР) про справи, у яких фігурують народні депутати.

"Я ініціюю проведення позачергового засідання Верховної Ради, на якому ми маємо заслухати міністра внутрішніх справ, генерального прокурора і голову ДБР щодо справ народних депутатів. Ніхто з них не повинен ховатися від відповідальності за депутатським мандатом чи партійним квитком. Закон один для всіх!" – заявив Арахамія.

За його словами, останнім часом у правоохоронних органів накопичилося багато запитань у справах народних депутатів Олександра Трухіна, Сергія Кузьміних (фракція "Слуга народу"), Петра Порошенка ("Європейська солідарність"), Віктора Медведчука ("Опозиційна платформа – За життя"), Олега Воронька, Артема Дмитрука (обидва позафракційні), а також "застарілих розслідувань" щодо Олександра Юрченка (не входить до жодної фракції) та Ярослава Дубневича (група "За майбутнє").

Заяву Арахамії оприлюднила у Telegram речник фракції Юлія Палійчук.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА