16:07 18.01.2022

Київські правоохоронці завершили розслідування справи злочинної організації, яка організувала великий канал збуту наркотиків у столиці

2 хв читати
Київські правоохоронці завершили розслідування справи злочинної організації, яка організувала великий канал збуту наркотиків у столиці

Столичні правоохоронці завершили досудове розслідування стосовно 12 учасників злочинної організації, які в лабораторних умовах виготовляли в промислових масштабах небезпечні психотропні речовини та прекурсори, а також незаконно їх збували, повідомляє прес-служба Київської міської прокуратури у вівторок.

"За даними слідства, учасники групи виробляли наркотики та психотропні речовини в трьох лабораторіях, розташованих на території Київської області. Збут готового "товару" учасники організованої групи здійснювали через інтернет-магазини в Telegram", - ідеться в повідомленні.

У ньому наголошується, що в рамках контролю за скоєнням злочину задокументовано сім фактів незаконного збуту великих партій амфетаміну, МDMA, PVP і прекурсорів.

"Під час слідства правоохоронці провели 46 санкціонованих обшуків за місцями проживання та реєстрації фігурантів, а також у приміщеннях нарколабораторій і в транспортних засобах. Під час обшуків вилучили близько 100 кг готових до збуту психотропних речовин амфетаміну, МDMA, PVP, близько 5 тонн прекурсорів та обладнання для виготовлення наркотичних засобів, $300 тис., 30 тис. євро і 20 тис. грн", - повідомляють правоохоронці.

Там додають, що вартість вилучених наркотиків і прекурсорів сягає $1,5 млн.

У прокуратурі уточнюють, що за результатами розслідування було доведено факти вчинення учасниками групи протиправних дій у складі злочинної організації зі стійкими зв'язками, розподілом ролей тощо.

"Наразі зазначеним особам оголошено про завершення слідства та відкрито матеріали кримінального провадження для ознайомлення", - наголошують правоохоронці.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА