07:31 01.01.2022

На Донбасі в результаті трьох обстрілів російських найманців загинув український військовий

1 хв читати
На Донбасі в результаті трьох обстрілів російських найманців загинув український військовий

На Донбасі в результаті трьох обстрілів російських найманців із гранатометів і стрілецької зброї загинув український військовий, з початку поточної доби втрат немає, повідомив прес-центр штабу Операції об'єднаних сил (ООС).

"Минулої доби, 31 грудня, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 3 порушення режиму припинення вогню. Один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення, несумісне з життям", - сказано в ранковому зведенні на сторінці штабу в Facebook у суботу.

Зокрема, на Донеччині, неподалік Травневого противник відкривав вогонь з автоматичних станкових гранатометів. Поблизу Авдіївки найманці здійснили обстріл зі стрілецької зброї. У бік Водяного Донецької області ворог здійснював вогонь з автоматичних та протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

Зазначається, що українські військові відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи зброю, заборонену Мінськими домовленостями, тим самим змусивши противника припинити обстріл.

"Станом на 7:00, 1 січня, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 3 порушення режиму припинення вогню. Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил у результаті дій ворога немає", - додали у штабі ООС.

Зокрема, у напрямку Широкиного противник відкривав вогонь з автоматичних та протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів. Поблизу Новолуганського найманці здійснили обстріл із гранатометів та стрілецької зброї. У бік Водяного на Донеччині ворог відкривав вогонь із протитанкових гранатометів.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський запропонував ВР продовжити строк дії воєнного стану та проведення загальної мобілізації

ГУР про знищення російського катера "Мангуст": Досить нова розробка окупантів, знищено разом із БК та озброєнням

Сирський дві доби провів на покровському та курахівському напрямках, ухвалив рішення щодо посилення оборони резервами

ДТЕК за тиждень відновив електропостачання у трьох областях для 112 тис. абонентів

На місці пожежі в Кропивницькому виявлено тіло одного загиблого - голова ОВА

Стано: Боррель проти участі представників ЄС у церемонії інавгурації Путіна

У Кропивницькому пожежа на підприємстві, інформація про постраждалих уточнюється - ДСНС

В Україні очікуються нічні заморозки на поверхні ґрунту

ГУР про скупчення РФ угруповання військ на північному напрямку: Все відомо, опрацьовуються необхідні дії та рішення з боку України

Фон дер Ляєн за підсумками зустрічі з Макроном і Цзіньпінем: Сподіваємося, що Китай використає свій вплив на Росію, щоб покласти край війні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА