20:55 23.12.2021

Екс-член Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей Кірієнко тимчасово очолила Держподаткову службу

2 хв читати
Екс-член Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей Кірієнко тимчасово очолила Держподаткову службу

Кабінет міністрів призначив нового заступника голови Державної податкової служби Тетяну Кірієнко в.о. голови служби, відповідне розпорядження уряду від 23 грудня №1691-р оприлюднено на Урядовому порталі.

"Покласти тимчасово, до призначення в установленому порядку голови Державної податкової служби України, виконання обов'язків голови Державної податкової служби України на заступника голови зазначеної служби Кірієнко Тетяну Павлівну", – зазначено у документі.

Кірієнко була призначена заступником голови Держподаткової служби 9 грудня цього року терміном на п'ять років, а до цього з кінця 2020 року була членом Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей.

При призначенні Кірієнко до Комісії міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов зазначав, що вона має юридичну та економічну освіту, багаторічний досвід роботи у територіальних підрозділах МВС, Державній податковій інспекції, а також Київській міській державній адміністрації, а також пройшла спеціальну підготовку як кандидат на посаду судді. За даними Мін'юсту, у період керівництва Державною фіскальною службою Романом Насіровим Кірієнко була заступником голови Держподаткової інспекції у Голосіївському районі Києва.

Як повідомлялося, 25 листопада уряд призначив т.в.о Держподаткової служби іншого заступника – Михайла Тітарчука, а перед цим скасував рішення про перемогу Євгена Олійникова у конкурсі на посаду голови цього відомства.

Правоохоронці 4 листопада провели обшуки за місцем проживання Олійникова та його матері. Як пояснив сам Олійников, обшуки пов'язані з тим, що, на думку Національного антикорупційного бюро (НАБУ), він може бути причетним до прикриття незаконної діяльності якоїсь групи підприємств.

У НАБУ, у свою чергу, повідомили, що обшуки проводились у приміщеннях центрального апарату ДПС, служби у Полтавській області, за місцем проживання посадових осіб органів служби та низки фізичних осіб у Києві, а також у Полтавській, Дніпропетровській та Запорізькій областях.

Тітарчук розпочав роботу у податковій у грудні 2019 року. До цього обіймав посаду заступника міністра економічного розвитку та торгівлі з кінця 2016 року до 2019-го, до цього працював заступником міністра Кабміну, а також очолював Білгород-Дністровську районну держадміністрацію.

Гетманцев: Насправді немає нічого дивного в тому, що КМ зняв виконання обов'язків з одного заступника Глави ДПС і поклав на іншого.

І взагалі, якщо ти переходиш з боку світла на бік пітьми дивуватися не треба, що з тобою відбувається і відбуватиметься надалі.

Дихаємо рівно, продовжуємо працювати за раніше наміченим Президентом маршрутом детінізації, боротьби зі схемами та очищення ДПС від корупціонерів.

Попереду багато цікавого.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни обстрілюють Херсон із лівого берега

Україні потрібно більше снарядів і ППО - Умєров у розмові з главою Пентагону

У Білому домі вважають за необхідне розгляд питання про допомогу Ізраїлю та Україні в Палаті представників цього тижня

Стефанчук: Україна розраховує, що завдяки мандату комісара Ради Європи будуть захищені права українців, які постраждали внаслідок російської агресії

РНБО розгляне загрози безпеці у зв'язку з роботою онлайн-казино - Зеленський

Україна запросить скликання засідання Ради "Україна - НАТО" щодо захисту неба та постачання озброєння - Зеленський

Українська авіація завдала ударів по п’яти районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали двох ракетних і 43 авіаційних ударів по території України

На лінії фронту за добу відбулося 50 бойових зіткнень

ПАРЄ закликала використати заморожені активи РФ для відновлення України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА