19:23 30.11.2021

Шмигаль вважає, що ЄС і країни Асоційованого тріо мають об'єднати досвід для боротьби з загрозами у сфері охорони здоров'я

1 хв читати
Шмигаль вважає, що ЄС і країни Асоційованого тріо мають об'єднати досвід для боротьби з загрозами у сфері охорони здоров'я

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль вважає, що Європейський Союз і країни Асоційованого тріо мають поєднати досвід для виявлення та прогнозування загроз у сфері охорони здоров'я.

"Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, глава уряду Грузії Іраклій Гарібашвілі та прем'єр-міністр Молдови Наталія Гавріліце у форматі Асоційованого тріо обговорили з президентом Європейського парламенту Давидом Сассолі співпрацю у сфері торгівлі, безпеки та охорони здоров'я", - йдеться у повідомленні прес-служби уряду.

На зустрічі Шмигаль зазначив, що ініціатива Асоційованого тріо спрямована на поглиблення процесу європейської інтеграції України, Грузії та Молдови, а також забезпечення подальшого стратегічного розвитку Східного партнерства.

На думку прем'єр-міністра України, слід серйозно покращити можливості країн-членів ЄС та держав-партнерів реагувати на виклики.

"У зв'язку з цим ми очікуємо, що Європейський парламент надасть відповідні рекомендації інститутам ЄС у своїй щорічній доповіді щодо запровадження Спільної безпекової та оборонної політики за 2021 рік", - зазначив Шмигаль.

Глава уряду України також зазначив, що ЄС та країни Асоційованого тріо мають об'єднати досвід для виявлення та прогнозування загроз у сфері охорони здоров'я.

"Ми повинні бути на одному боці, якщо настане нова криза. Разом ми можемо зробити загальноєвропейську відповідь на майбутні питання охорони здоров’я більш консолідованою", - зазначив прем'єр-міністр України.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ за минулий день здійснили 26 обстрілів 9 громад Сумської області, одна людина загинула, двоє поранені

ВИБУХИ В ХАРКОВІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Генштаб ЗСУ про ситуацію на Харківському напрямку

Зеленський запросив узяти участь у Саміті миру президента Аргентини, прем'єр-міністра Ісландії та Вселенського патріарха

Країни Балтії вважають своєю спільною метою перемогу України у війні з РФ

Організацію Саміту миру вже опрацьовано - Зеленський

Зеленський про новий пакет військової підтримки США: Важливо, щоб уся зброя якнайшвидше показала себе на фронті

Ми розуміємо обсяг сил окупанта, бачимо його задум - Зеленський про спроби РФ прорвати оборону ЗС України на півночі Харківської області

Зеленський обговорив із Сирським оборону та зміцнення позицій на Харківщині

Новий пакет військової допомоги США включає боєприпаси, "Хаймарси", "Бредлі" і БТР

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА