20:51 23.11.2021

Сумську поліцію очолив начальник слідчого управління Харківської поліції

1 хв читати
Сумську поліцію очолив начальник слідчого управління Харківської поліції

Заступник начальника ГУ Нацполіції у Харківській області, начальник слідчого управління Сергій Чиж очолив Сумський главк.

Про це сам Чиж повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Наказом голови Національної поліції від 23 листопада 2021 року я призначений керівником Головного управління Національної поліції в Сумській області. Вдячний міністру внутрішніх справ та голові Національної поліції за високу довіру і зобов'язуюсь нести службу в даному регіоні з честю та гідністю", - написав Чиж.

Він подякував колективу Харківського главку та слідчому управлінню.

"Завдяки колективу Головного управління Національної поліції в Харківській області та Слідчому управлінню, слідчим з якими мав честь працювати останні чотири роки і разом ми всі як єдиний колектив досягали значних результатів. На сьогодні для мене це важливо, але на цьому не зупиняюся - рухаємося далі", - написав Чиж.

Сергій Чиж (1982 р.н.) в органах внутрішніх справ із 2000р. Служив на різних посадах у міліції на Полтавщині. З листопада 2015р. був заступником начальника ГУ Нацполіції у Полтавській області – начальником слідчого управління. З жовтня 2017 року обіймав аналогічну посаду в ГУ Нацполіції в Харківській області.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА