19:28 16.10.2021

Суд Києва заарештував водія вантажівки, який збив на пішохідному переході двох людей, один із яких загинув

2 хв читати
Суд Києва заарештував водія вантажівки, який збив на пішохідному переході двох людей, один із яких загинув

Шевченківський суд Києва заарештував водія вантажівки, який у стані алкогольного сп'яніння збив на пішохідному переході на проспекті Степана Бандери двох людей.

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Києва, ДТП сталася вчора в Оболонському районі столиці. Водій вантажівки "МАН", 1974 року народження, перебував у стані алкогольного сп'яніння, він затриманий у порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України.

"Правопорушник здійснив наїзд на двох пішоходів, які переходили дорогу на нерегульованому пішохідному переході. У результаті дорожньо-транспортної пригоди постраждалі, 1977 і 1996 року народження, госпіталізовані до лікарні. Сьогодні один із чоловіків від отриманих травм помер у медичному закладі", - йдеться в повідомленні.

За даним фактом проводиться досудове розслідування за ч.3 ст.286-1 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп'яніння.

Правоохоронці повідомили водієві про підозру. Постановою Шевченківського районного суду Києва щодо підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права внесення застави.

Досудове розслідування триває.

У свою чергу сценарист "Суспільного" Олександр Зінченко у своєму Facebook повідомив, що він є потерпілим у ДТП.

"Вчора на нас з Олександром Шибіцьким на тротуарі збив п'яний на вантажівці. Щойно мені повідомили, що Саши не стало. У мене навпаки - другий день народження. Я відбувся розсеченням та легким струсом мозку. Дорогі друзі, я - в шоці. Сашко в травні втратив тата. Тепер сім'я втратила сина. Я дуже прошу допомогти родині Сашка. Йому через тиждень мало бути 25", - написав Зінченко.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА