07:35 14.10.2021

Правоохоронці оприлюднили відео останніх хвилин життя нардепа Полякова

2 хв читати
Правоохоронці оприлюднили відео останніх хвилин життя нардепа Полякова

Перший заступник міністра внутрішніх справ Євген Єнін повідомив нові обставини смерті народного депутата Антона Полякова. В ефірі телеканалу "Україна 24" в середу ввечері показали кадри реанімації депутата.

"На відео чітко зафіксовано, як поліцейські, чітко виконуючи нормативні вимоги до них, зупиняють конкретний автомобіль, працюють з увімкненими боді-камерами, щоб ні у кого не було потім жодних сумнівів. Усі ці матеріали в подальшому залучені до матеріалів кримінального провадження. Ми бачимо , як поліцейські здійснюють перші реанімаційні заходи. Надалі, до них приєдналася швидка. Ми бачимо дефібрилятор", - розповів Єнін в ефірі телеканалу.

За його словами, на місці події були знайдені два катетери з якоюсь бурою речовиною, "природу якої ще належить з'ясувати".

Єнін зазначив, що в справі допитані додаткові свідки. Також з'ясовується як метадон потрапив до організму Полякова. Єнін додав, що сам по собі метадон не несе смертельної небезпеки.

Як повідомлялося, вранці в п'ятницю, 8 жовтня, в поліцію столиці надійшла інформація про те, що в Дніпровському районі столиці виявили мертвим народного депутата Полякова. Попередньо було встановлено, що йому стало погано дорогою в таксі, його намагалися реанімувати лікарі "швидкої", але констатували смерть.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України з позначкою "природна смерть". Причиною смерті Полякова, за попередньою інформацією правоохоронців, є гостра коронарна недостатність.

Причинами смерті Полякова могло стати хронічне захворювання, яке могло привести до смерті, або ж отруєння невідомою речовиною, самостійно або невідомою особою, заявив на брифінгу в п'ятницю начальник поліції Києва Іван Вигівський.

Пізніше нардеп Галина Янченко (фракція "Слуга народу") повідомила, що у померлого Полякова в крові токсикологи знайшли алкоголь і метадон.

Похорон народного депутата Антона Полякова (депутатська група "За майбутнє"), тіло якого було виявлено в автомобілі таксі в п'ятницю, відбулися у понеділок, 11 жовтня, в Чернігові.

Пізніше директор департаменту комунікацій МВС Артем Шевченко повідомив, що в організмі померлого Полякова крім алкоголю виявили метадон, що, можливо, стало причиною смерті. Правоохоронці розглядають дві версії потрапляння метадону в організм Полякова - самостійне вживання або отруєння.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Силами ППО вночі знищено 21 із 34 ракет, які атакували Україну - Повітряні сили ЗСУ

За добу на Харківщині один загиблий і вісім постраждалих унаслідок ворожих обстрілів

У Дніпропетровській області в результаті ракетних ударів та артобстрілів пошкоджено енергооб'єкти та понад десять магазинів, поранено двох жителів

Українська авіація за добу атакувала 14 районів скупчення сил противника

Сили оборони ліквідували 1124 окупанта, а також три засоби ППО противника

Уночі атаковано чотири теплоелектростанції із серйозним пошкодженням обладнання

На фронті за добу було 94 бойові зіткнення, на авдіївському напрямку ЗС України відбили 29 атак

Атаковані об'єкти енергетичної інфраструктури у Дніпропетровській, Івано-Франківській та Львівській областях

Армія РФ за добу завдала 12 ракетних та 76 авіаційних ударів по території України

Окупанти за добу завдали понад 500 ударів по Запорізькій області, є руйнування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА