17:24 10.09.2021

Іноземним туристам із коронавірусом у Єгипті нададуть безкоштовне лікування

1 хв читати
Іноземним туристам із коронавірусом у Єгипті нададуть безкоштовне лікування

Єгипет оплатить медичні витрати іноземним туристам, що заразилися коронавірусом після прибуття до країни або під час відпочинку, повідомив міністр туризму та старожитностей Єгипту Халед аль-Анані.

"Якщо турист, який приїхав до Єгипту, заразився коронавірусом, то для вирішення цієї проблеми є два механізми. Якщо хвороба проходить не у важкій формі, то готель подає відомості про зараженого до МОЗ і до Мінтуризму. Мандрівнику виділяється окреме приміщення в готеліі, там проводиться лікування і самого мандрівника, і його оточення (за наявності симптомів) за рахунок готелю", - розповів міністр.

Другий варіант, за словами аль-Анані, передбачає важкий перебіг хвороби та госпіталізацію.

"Мандрівника везуть до лікарні, і лікування від коронавірусу проводитиметься за рахунок Міністерства охорони здоров'я Єгипту", - пояснив він.

В'їзд до Єгипту можливий із сертифікатом про повну вакцинацію (англійською мовою), що містить QR-код, відправитися в подорож можна через 14 днів після отримання другого компонента вакцини. Або турист може надати ПЛР-тест, зроблений не пізніше ніж за 72 години до вильоту до Єгипту. Дітям до шести років надавати будь-які довідки не потрібно. Якщо у туриста немає сертифіката вакцинації або ПЛР-тесту, то він може пройти тестування в аеропорту після прильоту за $30.

Усім туристам необхідно заповнити форму медичної декларації (Health Declaration Form) на борту літака.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА