07:50 13.08.2021

Суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з внесенням застави заступнику мера Миколаївської міськради

1 хв читати
Суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з внесенням застави заступнику мера Миколаївської міськради

Суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з внесенням застави в розмірі 3,5 млн грн заступнику мера Миколаївської міської ради, який підозрюється в розкраданні 27 млн гривень, повідомила прес-служба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

"Так, суд застосував до чиновника запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з альтернативою внесення застави в розмірі 3,5 млн. грн", - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що генеральний прокурор Ірина Венедіктова підписала підозру заступнику мера Миколаєва Сергію Коренєву в заволодінні ним 27 млн грн при виконанні робіт з реконструкції площі Соборної в місті.

10 серпня НАБУ і Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) викрили корупційну схему, в результаті якої громаді Миколаєва завдано збитків більш ніж на 26,8 млн грн.

Як повідомила прес-служба НАБУ, йдеться про заволодіння бюджетними коштами при виконанні робіт з реконструкції Соборної площі в Миколаєві.

Посадових осіб Миколаївської міськради і двох керівників приватних компаній затримали в порядку ст.208 КПК України.

Слідство припускало, що заступник Миколаївського голови спробує покинути територію України: він затриманий у міжнародному пункті пропуску "Лужанка - Берегшурань" на українсько-угорському кордоні.

Мера Миколаєва також повісткою викликали в НАБУ для проведення слідчих (розшукових) дій.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА