10:46 10.08.2021

В Університеті ім. Карпенка-Карого заявляють, що до них не надходили звернення та скарги на домагання до студенток

1 хв читати
В Університеті ім. Карпенка-Карого заявляють, що до них не надходили звернення та скарги на домагання до студенток

У Київському національному університеті театру, кіно і телебачення ім. Карпенка-Карого заявляють, що офіційні звернення та скарги на домагання до студенток з боку викладачів вишу до них не надходили.

"До університету стали надходити звернення про поширену в соціальних мережах негативну інформацію, в якій згадуються викладачі Університету. Водночас офіційних звернень, запитів, скарг, повідомлень до Університету не надходило", - йдеться в повідомленні прес-служби вишу.

В університеті наголошують, що керуються чинним законодавством України. "Дотримуючись принципу об'єктивності та враховуючи відсутність фактів, Університет не має об'єктивної можливості надати офіційний коментар щодо поширеної інформації", - йдеться в повідомленні.

Раніше у ЗМІ з'явилася інформація, що викладача вишу, радянського та українського актора Володимира Талашка обвинуватили в сексуальних домаганнях до студенток. Після цього, 9 серпня, Міністерство культури та інформаційної політики України ініціювало службове розслідування у зв'язку з такими обвинуваченнями, а також закликало керівництво університету сприяти оперативній та всебічній перевірці всіх наведених випускницями фактів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА