19:09 04.08.2021

Із лав УДО звільнили співробітника, який побив танцюриста шоу-балету DOROFEEVA в Києві

2 хв читати
Із лав УДО звільнили співробітника, який побив танцюриста шоу-балету DOROFEEVA в Києві

Управління державної охорони (УДО) України звільнило співробітника, який 1 серпня в Києві побив танцюриста шоу-балету DOROFEEVA.

"Сьогодні в Управлінні державної охорони України було проведено службову нараду щодо дій військовослужбовця, підозрюваного в побитті танцівника шоу-балету DOROFEEVA, за результатами якої було ухвалено рішення про звільнення його з лав Управління державної охорони України", - повідомляє прес-служба УДО у Facebook.

В УДО зазначили, що засуджують такі прояви агресії, вважають неприпустимим вчинення таких вчинків.

"Принципова позиція керівництва Управління полягає в тому, що військовослужбовці, які порушують принципи моралі розвиненого суспільства, не мають нести службу в складі нашого відомства", - йдеться у повідомленні.

Раніше у соціальних мережах поширилася інформація про те, що танцюриста побили на виході з нічного клубу "Ліфт". Як повідомила співачка Надія Дорофєєва в соцмережі Facebook, у потерпілого крововилив у мозок, він введений у медикаментозну кому.

УДО, у свою чергу, підтвердило, що нападник є співробітником Управління, він був відсторонений від виконання службових обов'язків.

Пізніше прес-служба Київської міської прокуратури повідомила, що конфлікт між 28-річним співробітником УДО та 22-річним танцюристом стався неподалік від кав'ярні на вул. Антоновича, 45.

Нападник був затриманий у порядку ст. 208 КПК України. Йому інкримінують ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін до 8 років.

2 серпня співробітники Територіального управління Державного бюро розслідувань у Києві повідомили про підозру співробітнику Управління державної охорони, який напередодні побив танцюриста шоу-балету DOROFEEVA.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА