07:57 23.06.2021

Від початку доби російські найманці на Донбасі тричі порушили режим тиші, без втрат

1 хв читати
Від початку доби російські найманці на Донбасі тричі порушили режим тиші, без втрат

З початку поточної доби середи, 23 червня, російські найманці на Донбасі тричі відкривали вогонь по українських позиціях, без втрат. За минулу добу противник 9 разів порушив режим тиші, повідомили в прес-центрі штабу ООС.

"Станом на 7:00 ранку, 23 червня, зафіксовано три порушення режиму припинення вогню... Бойових втрат у результаті ворожого вогню немає", - сказано в ранковому зведенні штабу на сторінці в Facebook у середу.

Зокрема, поблизу Новоселівки противник відкрив вогонь з мінометів 82-го калібру. Біля Майорська зафіксовано застосування ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. У Південного російські найманці обстріляли позиції ООС з мінометів 120-го калібру.

За минулу добу, 22 червня, зафіксовано 9 порушень режиму припинення вогню.

Противник здійснював обстріли з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, мінометів 82-го і 120-го калібру.

Поблизу населених пунктів Мар'їнка і Світлодарськ зафіксовано прольоти ворожих безпілотних літальних апаратів типу "Орлан-10" і "Орлан-3М" із перетином лінії розмежування. БПЛА противника вчасно подавлено засобами РЕБ.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА