07:40 23.06.2021

Пошукові роботи в Лебедівці Одеської області тривали уночі

1 хв читати
Пошукові роботи в Лебедівці Одеської області тривали уночі

Пошуки можливих постраждалих, які перебувають під шаром грунту, зсув якого стався на березі моря в с. Лебедівка (Одеська обл.) у вівторок вдень, тривали у нічний час, повідомили в ДСНС України в Одеській області.

"Пошукові роботи в селі Лебедівка тривають. На місці зсуву вже розчищено 65 м кв. Організовано освітлення місця пошуків. Інформація про постраждалу перевіряється", - йдеться в повідомленні на сторінці відомства в Facebook у вівторок ввечері.

Всього до пошукових робіт залучено 7 одиниць техніки і 63 людини, з яких - 30 рятувальників.

"Роботи триватимуть і вночі", - наголосили рятувальники.

Раніше повідомлялося, що у вівторок вдень рятувальники почали пошуки можливих постраждалих на місці зсуву на березі моря.

"22 червня о 14:34 надійшло повідомлення від чергового поліції, що в Білгород-Дністровському районі на березі моря біля с. Лебедівка стався зсув, поруч із базою відпочинку. За попередньою інформацією, під ґрунтом, можливо, перебувають люди", - йдеться в повідомленні.

Після прибуття на місце виклику рятувальники встановили, що стався обвал ґрунту заввишки 15 м на площі приблизно 150 кв. м.

Зазначається, що до пошукових робіт залучено рятувальників, військовослужбовців та місцевих жителів. На місці події виявлено речі відпочивальників.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА