13:15 21.05.2021

Кличко: Тиск на столичну владу триває

1 хв читати
Кличко: Тиск на столичну владу триває

Мер Києва Віталій Кличко заявляє, що тиск на столичну владу триває, ввечері у четвер правоохоронці прийшли з обшуками на КП "Київтеплоенерго".

"Так. Перевірки та обшуки тривають. Наприклад, вчора ввечері прокуратура та податкова поліція прийшли до КП "Київтеплоенерго". Після того, як вранці шукали щось в Департаменті житлово-комунальної інфраструктури Київської міської державної адміністрації (КМДА), структурні підрозділи надають всю документацію. Навіть ту, що не стосується проваджень, за якими приходять правоохоронці. Такі масові раптові облави та постановочні акції - це, ще раз наголошу, маніпуляції для дискредитації міської влади. Спроба дестабілізувати ситуацію в столиці", - сказав Кличко під час онлайн-брифінгу у п'ятницю.

Мер зазначив, що знову звернувся до правоохоронних органів із вимогою надати докладний звіт про статус справ, за якими КМДА передавала документи за результатами аудитів.

"Нагадаю, з 2015 року Департамент внутрішнього фінансового контролю та аудиту КМДА здійснив 385 перевірок. І передав правоохоронцям матеріали за 316 об'єктами аудиту. Тому запитання: яка ситуація з цими справами? Чому декілька років чекали, а тепер реагують на результати наших перевірок? Тільки руки дійшли чи треба терміново заляпать Кличка та столичну владу?" - сказав Кличко.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Король Чарльз ІІІ повернеться до виконання державних обов'язків наступного тижня

У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРАЦЮЮТЬ СИЛИ ПВО! ЗАФІКСОВАНО РУХ ВОРОЖИХ БПЛА - ОВА

Війська РФ за минулий день обстріляли 11 громад Сумської області

На півдні України знищено три розвідувальні та один ударний БПЛА

Росіяни п’ять разів обстріляли Нікополь зі ствольної артилерії

Данія має намір посилити фінансову допомогу оборонній промисловості України

Основна мішень нічного ракетного обстрілу РФ - енергетика, включно з об'єктами для транзиту газу

Шмигаль під час поїздки до Волинської та Львівської областей ознайомився з ходом будівництва другого рівня захисту на енергетичних об'єктах

Українська авіація завдала 16 ударів по районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали 31 ракетного і 46 авіаційних ударів по території України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА