14:28 04.04.2021

Українські правоохоронці провели контрдиверсійні заходи в Донецькій області

1 хв читати
Українські правоохоронці провели контрдиверсійні заходи в Донецькій області

Спецпризначенці Національної гвардії, підрозділи Національної поліції, Служби безпеки України, Державної фіскальної служби та Державної прикордонної служби України здійснили оперативно-профілактичне відпрацювання кількох населених пунктів Донецької області, повідомила прес-служба угруповання НГУ в ОС.

"Мобільні блокпости силовиків перевірили транспортні засоби на наявність предметів, які можуть становити загрозу і небезпеку. А також - здійснили фільтраційно-ізоляційні заходи населених пунктів та їхніх околиць. Пошукові групи обійшли особливо небезпечні ділянки", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому в неділю.

Зазначається, що під час цих заходів було виявлено кілька підозрілих громадян, у яких знайдено речовини, схожі на наркотичні, а також призупинено браконьєрську діяльність окремих осіб на території населених пунктів, де велося відпрацювання.

"У свою чергу працівники ДФС встановили факт ведення господарської діяльності без реєстрації суб'єкта господарської діяльності, а саме: паливно-мастильні матеріали загальним обсягом 500 л, зернові культури, кілька тракторів, вантажне авто та сільськогосподарське обладнання на загальну суму близько 3 мільйонів гривень. Знайдене вилучено за підозрою в порушенні ст.265 КУпАП до ухвалення відповідного рішення суду відповідно до чинного законодавства", - додають правоохоронці.

Вони наголошують, що проведені заходи, які триватимуть і надалі, були спрямовані на запобігання і припинення можливих фактів розвідувально-диверсійної, терористичної та іншої протиправної діяльності противника в прифронтових населених пунктах Донецької та Луганської областей.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА