18:46 09.03.2021

Російські найманці 18 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі з початку доби, втрат немає - штаб ООС

1 хв читати
Російські найманці 18 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі з початку доби, втрат немає - штаб ООС

Російські найманці 18 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі з початку доби, українські військовослужбовці не постраждали, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"Протягом поточної доби, 9 березня, було зафіксовано 18 порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації. Неподалік населених пунктів Красногорівка, Піски, Новозванівка, Золоте-4 та Опитне російсько-окупаційні війська обстрілювали позиції наших підрозділів із застосуванням заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні у Facebook.

Також у районі Авдіївки, Лебединського та Південного противник здійснив прицільний обстріл українських позицій із гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів. Поблизу селища Троїцького ворог відкривав вогонь із ручних та станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

"На цьому ж напрямку було помічено облаштування противником інженерних позицій. На дії противника наші захисники відкривали вогонь. Бойових утрат серед українських воїнів немає", - додали в штабі ООС.

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА